Кратка предистория на това как се стигна дотук, за кого е този блог, за какво ще пиша и най-вече ЗАЩО?

Истината е, че доста дълго отлагах започването на блог, наистина дълго. Но за щастие имам страхотни приятели, които от време на време ме подпитват кога най-после ще си направя блог [Силви, ти си най-пресният ми спомен]или ще напиша книга, но за книгата има време. Та, преди 10 минути ми попадна статия от блога на приятелка [Марта, позволявам ти да бъдеш “виновна”] и взех, че се реших!

Как заобичах писането? Странно е, защото в училище ми вървеше математиката и не обичах да пиша есета и т.н. Първият “аха момент” бяха резултатите от матурите след 12ти клас – по български език изкарах 6,00, а по математика – 4,92!?! Тогава усетих, че някъде бъркам и записах да уча маркетинг вместо строително инженерство.Към днешна дата мога да кажа, че дори за миг не съм съжалявала за решението си.

Когато бях във втори курс, исках да започна стаж, за да трупам опит и така Newtrend Media се превърна във важна част от живота ми (и тук имам много за разказване, но ще карам едно по едно). В продължение на 2+ години пишех статии с новини от ИТ сектора, дигитален маркетинг и т.н. Разбрах, че ми се отдава, и най-важното – беше ми приятно. Сега, като се замисля има логика – обичам да говоря, мога да разказвам истории в продължение не на 1001 нощи, ами на 100 001! Значи има смисъл да пиша. Трябва да пиша!

За какво ще пиша в този блог? Много пъти си го задавах този въпрос, но така и не мога да се огранича в една област, а и не смятам за необходимо. И все пак, ето го моя отговор – ще пиша за всичко, което ме е докоснало по един или друг начин, за всичко и всеки, който е предизвикал емоция у мен. За случки, преживявания, пътувания, книги, музика, филми… За емоции!

А за кого е блогът? На първо място, за мен. Радвам се, че този блог става реалност и познавайки се, мога да кажа, че не правя нищо за отбий номер. Смятам, че ще ми се отрази повече от добре да създам нещо свое, едно лично и неприкосновено място. Оттам нататък, казвам добре дошъл на всеки, който желае да надникне в моя свят, моите размисли и страсти.

Предисторията е задоволително кратка. Тепърва ме очакват истинските истории…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s