-Надеждата е способността да чуваш музиката на бъдещето. Вярата е да танцуваш на нея днес.”

Обичам музиката, Никога не съм пяла хубаво, не е моето нещо, много далеч от интересите ми е. Не съм се занимавала и.с някакви танци. За професионални танци имам предвид. Танцувам си по някакъв мой начин, както всеки друг си има свой собствен начин.

И още един пример за значението на музиката за мен. Всеки път като си представям събитие от бъдещето, някаква мечта, изниква ми някаква идея, на фона звучи подходящият за мен и според мен саундтрак. Обичам музиката. 🙂

Цитатът, с който започнах, нарича надеждата способността да чуваш музиката на бъдещето. Когато започнах рехабилитацията си в София, няколко от терапевтите ми се казваха Надежда (а това име ми се струваше подходящо в конкретната ситуация. Така се нарича рехабилитацията в съзнанието ми – надеждата, която върви с музиката на бъдещето. А аз обичам музиката.

Вярата е да танцуваш на същата тази музика на бъдещето, танцуваш днес. Така стана, така направи жената, която се грижеше за мен, когато започнах рехабилитацията в София. Вера направи така, че отново да повярвам в себе си. Бях развалина, почти всички се оплакваха от мен и капризите ми 🙂 Тази жена ми припомни че имам някакви възможности, умения, ставам все за нещичко. 🙂 И също както и аз, обича музиката!

Ще продължавам да си танцувам по моя начин, да слушам “испанска чалга” и най-важното – ще продължавам да чувам музиката на бъдещето. (Думите бъдеще и испанска чалга не са съвместими в едно изречение 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s