Така креативността работи при мен. Благодаря, че я имам, уважавам избора ѝ понякога да капе точно ей така – капка по капка 🙂 По такъв начин, доста време си почиваше някъде на много заден, невидим план. (Благодаря на всички приятели, познати и непознати, за това, че не позволиха на същата тази креативност да си тръгне и да не се върне 🙂 )

“Капка по капка вир става” е поговорка, която знам от едно време и така се случи със съдействието на поставената ми диагноза. Сега (след като мина “нужното време”, строго индивидуално е за всеки 🙂 ) съдът, който събираше капките, порасна (съвсем естествено). И още повече, започна да прелива, да ме залива (хубаво, че през лятото е топло и всяко поливане с вода е добре дошло. 🙂

Много идеи съм имала, сега е нужна само тема, някаква думичка и съдът, който е съхранявал тези идеи, под формата на капки, вече прелива 🙂 Хареса ми последният вариант за абревиатурата МС. В началото след диагнозата, двете букви повече на шега, означаваха Много Специална. После, МС много ми се иска да означава Мога Сам и опитвам и до днес да мога повече неща сама. Последният вариант дойде точно навреме, когато изцяло осъзнато мога да го приема и го приемам (и благодаря на Биляна, на която и “хрумна” в едно интервю 🙂 ) Моето Съзнание ми звучи толкова логична причина за случващото се. Когато преди години бях в Индия, терапевтите май ми казваха същото 🙂 Запомнила съм го, за да мога след “нужното време” да го осъзная. (Оправдано е главата ми да се клатушка и да пада с тежкия мозък, отговорен за това съзнание).

В общия случай, когато имам много идеи си ги представям като много сочен портокал. Колко портокалов сок може да бъде “произведен”, зависи от наличното количество креативност в конкретния момент 🙂 ( заради тънкото чувство за хумор може да “работи” с лимон и лимонов сок:) )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s