“Успехът е труден, защото изисква последователност и постоянство, не сложност.”

Истината за мен е, че от ранна възраст и младежките години, все съм смятала, че сложните неща привличат вниманието и са важни. Нужно беше за мен да решавам сложни задачи, било то дори и по математика. Срамувах се, не допусках “простото” и “елементарното” да бъдат част от живота ми.

Сега е различно. Заради здравословното недоразумение е нужно да избирам по-простото и по-удобно, предвид дефицитите. Дори и много да искам да обуя токчета, което силно ме съмнява, никога не е било сред интересите ми. Напълно осъзнато и без да отнема повече от секунда слагам удобни маратонки. Без значение е с какви обувки си щом си в инвалидна количка.. Лично за себе си ще кажа, че харесвам маратонките.

Различно е още, защото и светът се променя със стремглава скорост. Радвам се, че помня времето, в което информацията се намираше в хартиени енциклопедии. Интернет се роди навреме. Благодаря.

Несериозно е да говоря за успех, нито пък за неуспех. Осъзнаването и осъзнатото приемане са моят “успех”. Намирам се в самото начало, доста са здраво вързаните “възли”, радвам се. Обичам да се уча и затова ще бъде нужно да се “разбера” и да намеря място в стремглаво развиващия се свят.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s