“Ястребът извива крилете си в триъгълници и ноктите си в пентакли за перфектно гмуркане. Това ще бъде символът на новата година. Фокус, Точност, Чисто намерение и Подравняване.”

Неведнъж съм казвала, че харесвам примерите от природата. Да, благодатни теми за шеги заедно с “острото” ми чувство за хумор. Големите ми уши неведнъж са наричани маймунски, магарешки и т.н. Така чувството ми за хумор трябваше да се “подостри”. …. Пентакълът е фигура с пет ъгъла, звездообразна форма. Дори и да звучи сложно за хората, с лекота ястребът си стига до “целите”.

Време беше да издам книга (приятелите ми са доволни, още по-доволна съм аз!). Харесват ми думите, символ на новата година. Фокусът на зрението ми се беше пообъркал, когато диагнозата влезе в живота ми. Достатъчно време минава и се срещат много и различни фокуси. Тук се намесва точността. Един от личните ми фокуси беше да имам книга. Дори самата аз не помня да съм говорила много на глас за този план. (Спомням си също, че по време на престоя си в а Португалия, все обяснявах, че ще напиша книга… Пък си направих блог 🙂 ). Що се отнася до чистите намерения, едно от тях е първата ми книга. А колкото до подравняването – строго индивидуално е за всеки, лично аз се чувствам твърде “млада” за това.

Морският ястреб се храни със спокойно плуващите риби във водата. Фокус, точност, чисто намерение и подравняване, а след това държи рибата с ноктите си и лети. Затова са крилете му. Благодаря за урока на природата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s