“Всеки специалист в началото е бил начинаещ

Именно овладяването на основите е начинът, по който ставате “експерт”. Много не са в стила ми подобни думи, затова се връщам в началното училище и благодаря, че там, несъмнено, съм получила важни и стабилни основи..

Върху здравите основи всеки сам, рано или късно, преценява и решава къде да влага усилията си. Така се случи с мен, по време на висшето образование във Варна. Стаж и работа, които ме научиха как да пиша и даже да направя блог. .(Сещам се, че имаше подхвърляния от колеги за моя книга… някой ден, като остарея, казвах си аз 🙂 )

Сега, когато започнах третото десетилетие на живота си, издадох първата си книга.. Но не се чувствам стара, щом имам “що годе пресни” спомени от началното училище. Явно съм достатъчно остаряла. … Много далеко съм от експертите, нито искам да съм “експерт”.

С диагнозата ми мисля, че е подобно. Начинаеща бях през първите месеци, начинаеща съм при всеки нов рехабилитатор. “Сигурно” затова ми казват, че изглеждам по-малка. Благодаря за комплимента, харесва ми, защото детското съзнание е най-чисто. (Досущ като моето съзнание ).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s