.”Научи се да се доверяваш на пътешествието дори, ако не го разбираш. Понякога, това, което никога не си искал или очаквал, оказва се, че от това имаш нужда.”

Не особено в стила ми са тези думи, разбирам ги, като нещо в стил “от мен да мине”. Помня много пъти в училище, как учителите виждаха и знаеха, че “подсказвам” (аз просто помагах, далеч не на всеки 🙂 ). Айде, от мен да мине сигурно така съм се “успокоявала”, все пак “винаги” с едно наум.. 🙂

За друго “пътешествие” реших да се сетя и да разкажа. Става въпрос за февруари, 2014 година, влакът в Португалия – истина е, че направих дъъъъълго пътешествие, когато изпуснах спирката в града, в които щях да уча и да живея… Достатъчно дълго е било, за да “създаде” идеята за начало на книга. И след което достатъчно години изминаха, за да опитам същата добре “запомнена” идея. да стане факт. Достатъчно години по-късно. (Много години, в които не разбирах защо, изобщо, страна така?) Благодаря.

Сега, когато имам първа книга, чувствам, че съм изпълнила част от необходимото. Радвам се, че във всички мои “пътешествия”, метафорите умеят бързо да си “намират” мястото. Благодаря.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s