Телефонна връзка, Интернет връзка, жична и безжична връзка. Свързани ? Думите ми звучат като от рекламите в началото на мобилните телефони и услуги, изобщо 🙂 (радвам се, че имам бегъл, детски, съзнателен спомен и за телефоните с шайба)

Скоростта на свързването, все по-бързо, надхвърля и най-смелите ми мечти. Преди няколко дни имаше ден на диагнозата множествена склероза (неслучайно, за едно от значенията на абревиатурата МС използвам много специална :)) Дори и събитие се случи ден преди официалния международен ден на диагнозата (абревиатурата много специална все повече се изпълва със съдържание щом диагнозата си има чак световен ден и празник :)) И извън шегата, трябва да кажа, че е жалко, че броят на засегнатите млади хора от диагнозата расте.

Събитието напълно оправда и надхвърли очакванията ми. Слушах важни и необходими за мен неща, сбъднах едно отдавнашно желание за юмейхо масаж, конкретно от същата жена 🙂 Благодаря и на асистента, който много мило и благородно ме заблуди, че, едва ли, ще има концерт, защото в София вече вали много силен дъжд. 🙂

Прибирайки се вкъщи, спряхме някъде по магистралата и що да видя? След като цял ден всичко и всички на събитието говореха за значението на свързаността, и животинките, деликатно ме подтикнаха да помисля, именно по темата за свързаността.

И пак, благодарение на тази свързаност, гледах онлайн и директно концерта, за който дори се съмнявах, че ще се случи, предвид метеорологичните условия. А така обичам музиката. 🙂 Затова, когато се прибрах в Севлиево, гледах на живо концерта (благодаря на хората, които изтърпяха специалността ми през конкретния ден)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s